Classes in Farringdon

Autumn 2016 Class Timetable

Monday

Time   Class Instructor Time Studio
06.05 BODYCOMBAT Virtual 30 minutes  
06.40 CXWORX Virtual 30 minutes  
07.30 HIIT Cycle Melissa 45 minutes  
11.00 BODYBALANCE Virtual 60 minutes  
12.15 Spinning Tank 45 minutes  
13.00 Boxing Training Tank 45 minutes  
14.15 Yoga Virtual 45 minutes  
15.10 CXWORX Virtual 30 minutes  
17.30 3:5:15 Fitness team 15 minutes  
17.45 SOFunctional Athletic Sarah 45 minutes  
18.30 Barre Conditioning Sarah 60 minutes  
19.30 Power Yoga Carl 60 minutes  
20.30 Street Dance Private Class 60 minutes  

Tuesday

>
Time   Class Instructor Time Studio
06:05 CXWORX Virtual 30 minutes  
06:40 BODYPUMP Virtual 30 minutes  
07:30 BODYCOMBAT Jose 45 minutes  
08:35 SHABAM Virtual 35 minutes  
11:00 BODYPUMP Virtual 60 minutes  
12.15 Barre Conditioning Sarah 45 minutes  
13.00 SOFunctional Athletic Sarah 45 minutes  
14:00 BODYPUMP Virtual 30 minutes  
14:40 BODYCOMBAT Virtual 30 minutes  
17:45 INSANITY Ellen 30 minutes  
18.15 SOFunctional Athletic Arnaud 45 minutes  
19.00 Salsa Roger T 60 minutes  
20.15 BODYBALANCE Virtual 60 minutes  

Wednesday

Time   Class Instructor Time Studio
06:05 BODYPUMP Virtual 30 minutes  
06:40 Piloxing Virtual 30 minutes  
07.30 Ashtanga Yoga Monica 60 minutes  
08:40 Step Virtual 30 minutes  
11:00 Step Virtual 60 minutes  
12.15 BODYPUMP Sue 45 minutes  
13.00 INSANITY Sue 45 minutes  
14:00 Pilates Virtual 45 minutes  
15:00 RPM Virtual 30 minutes  
17.45 BODYCOMBAT Sue 45 minutes  
18.30 Pilates Roger M 45 minutes  
18.45 3:5:15 Fitness team 15 minutes  
19.15 HIIT Cycle Desmond 45 minutes  
20:10 CXWORX Virtual 30 minutes  

Thursday

Time   Class Instructor Time Studio
06.05 CXWORX Virtual 30 minutes  
06.40 HiiT Training Virtual 30 minutes  
07.30 SPINNING Jose 45 minutes  
11.00 Yoga Virtual 45 minutes  
12.15 BODYPUMP Sarah 45 minutes  
13:15 Pilates Joe 45 minutes  
14:10 SH'BAM Virtual 40 minutes  
15:00 CXWORX Virtual 30 minutes  
17:45 BODYPUMP Matt D 45 minutes  
18:30 BODYATTACK Matt D 45 minutes  
19:15 Zumba Deliany 60 minutes  
20:30 BODYBALANCE Virtual 30 minutes  

Friday

Time   Class Instructor Time Studio
06:05 RPM Virtual 30 minutes  
06:40 CXWORX Virtual 30 minutes  
07:30 BODYPUMP Edgar 60 minutes  
08:40 BODYCOMBAT Edgar 30 minutes  
11:00 SH’BAM Virtual 45 minutes  
12:15 Yoga Minna 60 minutes  
13.15 HIIT Cycle Desmond 45 minutes  
14:15 Step Virtual 60 minutes  
15:20 CXWORX Virtual 30 minutes  
17.45 INSANITY Gosia 45 minutes  
18.30 Hatha Yoga Lucia 60 minutes  
19.45 CXWORX Virtual 30 minutes  

Saturday

Time   Class Instructor Time Studio
08.30 BODYPUMP Virtual 60 minutes  
09.45 CXWORX Virtual 30 minutes  
10.30 SOFunctional Athletic Szilvia 45 minutes  
11.15 PiYo Silvia 45 minutes  
12.15 RPM Virtual 30 minutes  
13.00 BODYCOMBAT Virtual 60 minutes  
14.15 Piloxing Virtual 30 minutes  
15.00 BODYBALANCE Virtual 60 minutes  

Booking a class

Only 3 clicks to book a class... simple. Please remember to cancel if you can’t make it!

Class Types

shape_key  SHAPE Conditioning

sweat_key  SWEAT Cardio

focus_key  FOCUS Holistic

fight_key  FIGHT Martial Arts

dance_key  DANCE Classes